Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. více informací Zde.

 

 
 

NOVINKY

arr3Vánoční omezení v Zásilkovnách !Milí zákazníci, době od 19.11. - 24.12. je u Zásilkoven pozastavena možnost prodloužení úložní doby... arr3Zboží do vánocVánoce jsou tu, zboží, které má uvedenou delší lhůtu na zpracování ( chrániče na postele, přehozy,... arr3Osobní odběr i v sobotuDo vánoc je možné po předchozí dohodě vyzvednutí zboží i v sobotu od 8:30 - 12h.   kde nás najdete... arr3Nové registrace našich stávajících zákazníkůProtože jsme celý e shop stěhovali na jinou platformu, stávající registrované zákazníky také... arr3Věrnostní bonita pro registrované zákazníkyVěrnostní bonita 5% je určena pro naše Registrované zákazníky, jejichž 1.objednávka bez poštovného...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 320,0 Kč (12,8 EUR)
skladem
Cena 720,0 Kč (28,8 EUR)
skladem
Cena 199,0 Kč (8,0 EUR)
skladem

Ochrana osobních údajů
Podmínky pro ochranu osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Vlasta Sedláčková IČ 8714427 se sídlem v ČR. (dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje správce jsou

Vlasta Sedláčková

adresa: Edvarda Beneše 1946/5 Blansko 67801

email: sitickobejby@gmail.com

telefon:604889307

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě dotazu na zboží, či jiného dotazu, registrací nebo objednávkou přes webové rozhraní www.sitickobejby.eu ( kde zadáváte kontaktní a jiné údaje )

Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy. 

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

 

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je :

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů pokud jste k odběru přihlášeni ) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů pokud jste k odběru přihlášeni ) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

Účelem zpracování osobních údajů je:

vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.

Zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit :

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas. Newslettry či obchodní sdělení tedy zasíláme pouze pokud jste se k odběru přihlásili. 

 

IV.

Doba uchovávání údajů

 

Správce uchovává osobní údaje :

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 4let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu

 

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže / skartuje.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

 

Příjemci osobních údajů jsou osoby:

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, Zásilkovna, Česká pošta s.p.
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Eshop rychle) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby ( chat Smartsupp - pro on line komunikaci se zákazníky  )

Správce nemá / v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

 

Správce používá v rámci zvyšování kvality služeb, sběru anonymních dat a pro analytické účely ve své prezentaci tzv. soubory cookie. Používáním webu Uživatel souhlasí s použitím zmíněné technologie.

  • Nezbytné cookies - Cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb. Pro použití těchto cookies není vyžadován souhlas.
  • Analytické cookies - Pro použití ostatních souborů cookies je vyžadován souhlas. Cookies spadající do této kategorie jsou využívány zejména pro anonymní sledování návštěvnosti a činnosti uživatelů na našich webových stránkách. Díky tomu můžeme sledovat, co se zákazníkům líbí, vyhodnocujeme komunikaci se zákazníkem a to - prostřednictvím Smartsupp - chat boxu.

VI.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

 

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, správu si zajišťuje osobně.

Správce prohlašuje, že kromě něj nemají k osobním údajům a listinám přístup žádné další pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře, potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.